Over mij

Mijn naam is Marieke van Leersum, onder de naam De Groene Ketel doe ik uiteenlopende activiteiten die te maken hebben met mijn liefde voor de natuur, voeding en een vleugje Magie. Dit is een groene draad in mijn persoonlijke en werkzame leven.

Kennis over bewuste voeding delen, koken met kruiden, biologische (vergeten) groenten én met een vleugje magie is waar ik mij graag mee bezig houd.
Natuurspiritualiteit en de natuur zien als bron van wijsheid voor bewustzijnsontwikkeling en (levens)vragen is wat ik toepas met natuurbelevingscoaching en tarot.

Ik ben als zzp-er werkzaam in De Ommuurde Tuin, een historische biologische tuin waarbij ik mijn liefde voor gezondheid en natuur combineer, met een achtergrond als verpleegkundige en als natuurvoedingsadviseur is dit een uitgelezen plek om kennis op te doen én kennis te delen.

Spiritualiteit en zingeving
Mijn affiniteit ligt op het gebied van natuurspiritualiteit en sinds 2011 volg ik mijn pad bij de OBOD (druiderij) en van 2015-2017 heb ik het pad van de MaanMagie gelopen bij Maantijd.

De opleiding tot natuurcoach heb ik in 2018/2019 gevolgd.
Mijn verbinding met de natuur, het leven met de seizoenen en natuurspiritualiteit hebben mijn leven verdieping gegeven en zorgen dat ik meer verbonden ben met mijn eigen bron.

Authentiek, natuurlijk en bewust leven, verbonden met cycli van de natuur, de maan, de zon en de seizoenen is dat wat ik met de Groene Ketel de wereld in wil brengen.


adresgegevens