Catering magisch en spiritueel

Magisch en spiritueel koken.

Door mijn reis op het spirituele pad en als vaste cateraar van Moon-Mysterie school heb ik het magisch en afgestemd koken ontwikkeld. Dat houd in dat ik kijk naar de gelegenheid waarvoor ik kook , de ingrediënten en kruiden die ik gebruik en welke energie de gelegenheid heeft. Hier stem ik mij op af en dan ontstaat er een maaltijd die meer is dan alleen maar voeding.

Bepaalde kruiden hebben een magische werking , voeding kan aardend of juist luchtig zijn en dit samen met mijn aandachtige afgestemde manier van koken zorgen voor een magisch eindresultaat.

Wat voorbeelden: voor een yogafestival zal ik voeding gebruiken die licht en luchtig is, er zijn bepaalde voedingsmiddelen die chakra’s ‘voeden’ en kruiden die je spirituele vermogens stimuleren. Voor een sensuele of tantrische workshop of evenement maak ik gebruik van voedingsmiddelen en kruiden die de sacrale chakra’s bekrachtigen en voedingsmiddelen die als een afrodisiacum werken. Ook kook ik graag buiten boven het vuur , dus een aardende stoofpot of pan soep boven het vuur na een zweethut ritueel of vision queeste behoort ook tot de mogelijkheden. Ook in de aankleding van de catering gebruik ik kleuren en voorwerpen die passend zijn bij het event.

Er is veel mogelijk ; dus organiseer je spirituele events , retraites of een festival? Dan ben je bij de Groene Ketel aan het juiste adres!

Prijsindicatie

  • lunch 17.5
  • diner 26.50
  • hapjes vanaf 3 p.s
  • Prijzen zijn een richtlijn , vraag naar de mogelijkheden / offerte. Zeker bij grote events gelden er andere prijzen