?

info@degroeneketel.nl

Natuurcoaching

Natuurcoaching : “een reis met de symboliek van de seizoenen”

Jij hebt jouw eigen~Wijze innerlijke raadgever in je , alleen jij hebt de antwoorden op jouw (levens)vragen. Je hebt een onuitputtelijke bron van wijsheid in je waar vanuit je altijd kan tappen!

Soms is het echter, bijvoorbeeld door omstandigheden, lastig om jouw innerlijke raadgever te kunnen ‘horen’ en kan het fijn zijn als iemand een stukje met jou meeloopt op jouw unieke pad. Samen de natuur in en luisteren naar jouw wijsheid met de symboliek van de natuur als inspiratiebron.

We gaan in de natuur op zoek naar jouw eigen wijsheid. De wijsheid van de natuur heeft een sleutelrol in dit coachtraject. Dankzij mijn pad die ik bewandel in de natuurspiritualiteit tradities heb ik de nodige kennis van de symboliek taal van de bomen, dieren, planten en de seizoenen.

We wandelen met de thematiek van de seizoenen op weg naar jouw zonnekracht, jouw creatieve potentieel.

Om het coachtraject te laten slagen vraag ik van jou de bereidheid om naar je zelf te kijken, reflectievermogen en draagkracht. Je bent verantwoordelijk voor je eigen proces.

Tarieven Natuurcoaching:

  • Intake/kennismakingsgesprek van ong. 20 min. telefonisch of live , gratis
  • Natuurcoachtraject van 5 sessies van 1,5 uur á 66,-  
  • De sessies betaal je per keer vooraf of direct na de coaching.

Natuurcoachingsdag:

Het Bos en de Weerspiegeling

Tijdens deze natuurcoachingsdag neem ik je mee het bos in waar we gaan luisteren naar de wijsheid van de natuur.
Wil je een dagje lekker buiten zijn, luisteren naar de natuur om je heen en tegelijktijdig inzichten op doen over hoe je op dit moment in het leven staat. Wat er bij je speelt op bewust en onbewust niveau? En wil je je daarbij laten spiegelen door de taal der tekens in de natuur? Dan is deze dag iets voor jou. Het is een combinatie van stiltewandelen en natuurcoaching.

Deze Bos en de Weerspiegeling dag is een dag helemaal voor jou waarbij er volledige aandacht is voor jouw processen en thema’s.

Locatie: informatiecentrum de Beken en natuurgebied Het Renkums Beekdal

Programma:

10: aankomst Centrum de Beken , kopje koffie of thee

10.15 – 12.30: stiltewandeling, natuurcoachingsoefening bespreking en reflectie.

12.30 -13.30: kleine lunch in Centrum de Beken

13.30 -15.30: stiltewandeling, natuurcoachingsoefening bespreking en reflectie.

15.30: einde

Prijs: 111,– inclusief koffie, thee, lekkers en een kleine lunch in centrum de Beken

Lunch bestaat uit een kom soep met brood, broodje (groente) kroket o.i.d. Heb je wat meer voeding nodig dan neem vooral wat extra’s mee. Verder zijn we veel buiten dus zorg voor stevig schoeisel, warme kleding evt. een paraplu of regenjas.  Verder een waterflesje , iets om op te zitten buiten, notitieboekje en pen.