?

info@degroeneketel.nl

Natuurcoaching

Natuur (belevings) coaching 

Jij hebt jouw eigen~Wijze innerlijke raadgever in je , alleen jij hebt de antwoorden op jouw (levens)vragen. Je hebt een onuitputtelijke bron van wijsheid in je waar vanuit je altijd kan tappen!

Soms is het echter, bijvoorbeeld door omstandigheden, lastig om jouw innerlijke raadgever te kunnen ‘horen’. Dan ben je letterlijk even de weg kwijt en kan het fijn zijn als iemand een stukje met jou meeloopt op jouw unieke pad. Samen de natuur in en luisteren naar jouw wijsheid met de symboliek van de natuur als inspiratiebron.

Wat je van mij mag verwachten is een open, onderzoekende en nieuwsgierige blik , open vragen en een spiegelende houding waarin we samen kijken naar wat er in jou verborgen zit. We gaan samen op zoek naar jouw eigen wijsheid. Integriteit, respect en veiligheid zijn hierbij een vanzelfsprekend gegeven. De wijsheid van de natuur heeft een sleutelrol in dit coachtraject. Dankzij mijn pad die ik bewandel in natuurspiritualiteit tradities heb ik de nodige kennis van de symboliek taal van de bomen, dieren, planten en de seizoenen.

Ik werk met een eigen ontwikkelde methodiek. Jaarwielcoaching ©.  We wandelen met de thematiek van de seizoenen op weg naar jouw zonnekracht, jouw creatieve potentieel. Dit proces verankeren we in een jaarwiel.

Om het coachtraject te laten slagen vraag ik van jou de bereidheid om naar je zelf te kijken, reflectievermogen en draagkracht. Je bent verantwoordelijk voor je eigen proces.

Tarieven Natuurcoaching:

  • Intake/kennismakingsgesprek van ong. 20 min. telefonisch of live , gratis
  • Natuurcoachtraject van 5 sessies van 1,5 uur á 95,- : 475,- 
  • De sessies betaal je per keer bij voorkeur via internetbankieren vooraf of direct na de coaching.
  • Je krijgt van mij een factuur, de prijzen zijn incl. BTW.

Maanmap©

Liever zelfstandig aan de gang? Maar wel een leidraad nodig? De Maanmap© is een zelfcoachingsprogramma waarbij je gebruik maakt van de symboliek van de maan.

Meer info over de Maanmap lees je hier in mijn blog.

De ‘MaanMap’ en ‘Het jaar rond met Cerridwen’ van De Groene Ketel zijn te bestellen bij Maantijd.nl 

“ Het jaar rond met Cerridwen, een Elementenreis.”

Online Natuur beleving en bewustzijnstraining op gebied van Keltische natuurspiritualiteit

https://maantijd.nl/shop/jaar-rond-cerridwen-elementenreis/
49,- een jaarwiel lang inspiratie, kennis en transformatie!

Ik neem je graag mee op reis door de Elementen aan de hand van de Godin Cerridwen. Meer informatie over deze training lees je hier in mijn blog.

Natuurbelevingswandelingen

In 2019 organiseert De Groene Ketel ook natuurbelevingswandelingen. Deze wandelingen hebben telkens een ander thema en ‘belevingsaspect’ , passend in het seizoen.

~ Als ik in het bos wandel dan valt mij op dat er maar weinig mensen ‘niets doen’. Hond uitlaten, hardlopen, mountainbiken, stevig doorstappen en kletsen. Vogels vliegen ongemerkt voorbij , bloemen en planten worden amper gezien en zou men de wind door de haren nog voelen? ~

Wil je meer rust ervaren in de natuur? De natuur en al haar elementen , dieren en planten weer een zien, voelen, ruiken … wellicht proeven?

Dan zijn de natuurbelevingswandelingen van De Groene Ketel iets voor jou!

En de Groene ketel zou De Groene Ketel niet zijn als natuurvoeding ook hier een plek krijgt! Als lunch, wildpluk, kruiden e/o met natuurvoedingsinformatie.

Heb je zelf minimaal 6 personen bij elkaar? En wil je graag een natuurbelevingswandeling incl. picknick ‘ lunch ’ boeken? Dat kan natuurlijk ook, bel of mail mij om een datum plannen!

Meer info over de wandelingen lees je hier in mijn blog :