?

info@degroeneketel.nl

Natuurcoaching

Natuur (belevings) coaching 

Jij hebt jouw eigen~Wijze innerlijke raadgever in je , alleen jij hebt de antwoorden op jouw (levens)vragen. Je hebt een onuitputtelijke bron van wijsheid in je waar vanuit je altijd kan tappen!

Soms is het echter, bijvoorbeeld door omstandigheden, lastig om jouw innerlijke raadgever te kunnen ‘horen’ en kan het fijn zijn als iemand een stukje met jou meeloopt op jouw unieke pad. Samen de natuur in en luisteren naar jouw wijsheid met de symboliek van de natuur als inspiratiebron.

We gaan in de natuur op zoek naar jouw eigen wijsheid. De wijsheid van de natuur heeft een sleutelrol in dit coachtraject. Dankzij mijn pad die ik bewandel in de natuurspiritualiteit tradities heb ik de nodige kennis van de symboliek taal van de bomen, dieren, planten en de seizoenen.

Ik werk met een eigen ontwikkelde methodiek; Jaarwielcoaching ©.  We wandelen met de thematiek van de seizoenen op weg naar jouw zonnekracht, jouw creatieve potentieel. Dit proces verankeren we in een jaarwiel.

Om het coachtraject te laten slagen vraag ik van jou de bereidheid om naar je zelf te kijken, reflectievermogen en draagkracht. Je bent verantwoordelijk voor je eigen proces.

Tarieven Natuurcoaching:

  • Intake/kennismakingsgesprek van ong. 20 min. telefonisch of live , gratis
  • Natuurcoachtraject van 5 sessies van 1,5 uur á 95,- : 475,- 
  • De sessies betaal je per keer bij voorkeur via internetbankieren vooraf of direct na de coaching.
  • Je krijgt van mij een factuur, de prijzen zijn incl. BTW.

Maanmap©

Liever zelfstandig aan de gang? Maar wel een leidraad nodig? De Maanmap© is een zelfcoachingsprogramma waarbij je gebruik maakt van de symboliek van de maan.

Meer info over de Maanmap lees je hier in mijn blog.

De ‘MaanMap’ en ‘Het jaar rond met Cerridwen’ van De Groene Ketel zijn te bestellen bij Maantijd.nl 

“ Het jaar rond met Cerridwen, een Elementenreis.”

Online Natuur beleving en bewustzijnstraining op gebied van Keltische natuurspiritualiteit

https://maantijd.nl/shop/jaar-rond-cerridwen-elementenreis/
49,- een jaarwiel lang inspiratie, kennis en transformatie!

Ik neem je graag mee op reis door de Elementen aan de hand van de Godin Cerridwen. Meer informatie over deze training lees je hier in mijn blog.

Natuurbelevingscoaching

Jaarcyclus ‘voeding voor lichaam en ziel’ organiseer ik samen met Corrine Baard van Verdandi’s Web. De cursus van 2019 is al van start gegaan maar heb je interesse voor 2020 stuur één van ons gerust een mailtje.

Hier lees je meer over de jaarcyclus én over Verdandi’s web : https://www.verdandisweb.nl/groene-draad