Natuurcoaching

Natuurcoaching

Wil je concreet aan de gang met jouw thema, met dat onderwerp in jouw leven waar je vragen hebt, waar je misschien vast loopt? Maar heb je geen zin om dit van achter een bureau te delen met een coach of psycholoog en ben je graag  buiten?

Dan zijn de natuurcoaching sessies wat voor jou. Jij hebt namelijk jouw eigen-Wijze innerlijke raadgever in je. Alleen jij hebt de antwoorden op jouw (levens) vragen. Je hebt een onuitputtelijke bron van wijsheid in je waar vanuit je altijd kan tappen.

Soms is het echter, bijvoorbeeld door omstandigheden, lastig om jouw innerlijke raadgever te kunnen ‘horen’ en kan het fijn zijn als iemand een stukje met je meeloopt op jouw unieke pad. Samen de bossen in en luisteren naar jouw wijsheid met de symboliek van de natuur als inspiratiebron.

We gaan in de natuur op zoek naar jouw eigen wijsheid. De wijsheid van de natuur heeft een sleutelrol in dit coachtraject. Dankzij mijn pad die ik bewandel in de natuurspiritualiteit in de traditie van de Druïden,  heb ik de nodige kennis van de symboliek taal van de bomen, dieren, planten en de seizoenen. Deze zet ik in als dit passend is tijdens onze wandeling. Daarnaast werk ik met natuurcoachings oefeningen om te zorgen dat je vanuit je hoofd naar je hart en innerlijke stem kan luisteren.

Om het coachtraject te laten slagen vraag ik van jou de bereidheid om naar je zelf te kijken, reflectievermogen en draagkracht. Je bent verantwoordelijk voor je eigen proces.

De coaching zal helemaal afgestemd zijn op jouw behoefte en aantal sessies bepaal je helemaal zelf. Dit stemmen we in de intake samen af of bekijken we na elke sessie.

Tarieven Natuurcoaching:

  • Intake/kennismakingsgesprek van ong. 20 min. telefonisch of live, gratis
  • Natuurcoaching sessie van 1,5 uur á 66                                                    

De tijd is een indicatie, ik zal uiteraard de tijd nemen die nodig is en niet midden in een verhaal of proces de sessie beëindigen.