?

info@degroeneketel.nl

MoonFood

Moonfood is 13 weken lang oer-oude&nieuwe kennis over hoe jouw hormonen, kruiden, de Maan en voeding met elkaar zijn verbonden. 

~

Moonfood is lekker met en in je lijf, heerlijk rommelen met recepten en aandacht voor de Aarde, het seizoen en je vitaliteit. Moonfood brengt je naar buiten, met wildplukken en mijmeren onder de Maan en sterren, en diep naar binnen, naar aandacht voor je yoni en de kracht van je cyclus.

~
Moonfood geeft je fysieke, emotionele en mentale voeding afgestemd op je vrouwelijke cyclus.

Moonfood is geschreven door Karin Persons (oprichtster en eigenaresse van Maantijd BV, wetenschapster en schrijfster van twee boeken), Marieke van Leersum (eigenaresse van De Groene Ketel, natuurvoedingsdeskundige en natuurcoach) en Kim Bell (eigenaresse van De Aardvrouw, natuurgeneeskundig therapeut en docent fytotherapie). 4 Jaar geleden ontstond het eerste verlangen bij Karin en Marieke voor het schrijven van dit programma.

~

Nu is MoonFood eindelijk voldragen en klaar om de wereld in te gaan.

Moonfood is een online leefstijl-programma van 13 weken waarin je aan de slag gaat met:

De cyclus van de vrouw en de cyclus van de maan

Uitgebreide informatie over de kwaliteiten van verschillende fasen tijdens deze cycli

Het ritme van de maan en hoe je haar kunt herkennen

Wekelijks gezonde recepten passend bij het seizoen en het wijze vrouwenlijf

Stap voor stap ‘’voeding’’ in je keukenkastjes brengen als vervanging voor eten dat ‘’vult’’ zonder te ‘’voeden’’

~

KeukenMagie

Kennis over geneeskrachtige kruiden passend bij het wijze vrouwenlijf en haar cyclus

De opbouw van je eigen kruidenkabinet

Verdieping rondom lijf en zelfzorg 

Het programma is opgebouwd uit 3 fasen

Fase 1: Week 1 Een intensieve voorbereidende week met veel informatie.
Fase 2: Week 2 t/m 9 KENNIS & UITPROBEREN, MaanBasis STAP voor STAP; 8 weken en 8 fasen waarin we je fase na fase meenemen in de wereld van hormonen, kruiden, de Maan en voeding. Hoe het met elkaar verbonden is? Dat leer je hier.
Fase 3: Week 10 t/m 13 VOL in ACTIE: in het Ritme van de Maan, dag in dag uit zoveel mogelijk toepassen wat we in de 8 weken hiervoor stap voor stap hebben voorbereid

~

Over 13 weken heb je:

Een gevuld vrouwenkruidenkabinetEen gezonde basis aan voeding in je keukenInzicht en verbinding met jouw unieke hormonale cyclusEen basis Maan-maaltijdplan voor een complete Maancyclus, waarmee je naar je eigen smaak kunt blijven variëren van Maan tot MaanKennis over wat je kunt wildplukken in de tijd van het jaar en waar dat als voeding of geneeskrachtige kruid past in jouw cyclusKennis over de kwaliteiten van de acht archetypische fasen in de maancyclus en kun je daar mee aan de slag in je werk, je gezin, je lijf, je voeding en je creatieve en sportieve activiteiten

~

Je ontvangt:13 weken lang wekelijkse modules via de online leeromgeving van MoonFood1 Q&A live sessie met Kim, Karin en MariekeTijdens de 8 weken MaanBasis (fase 2) ontvang je 3x per week aanvullende mails met passende recepten, kruidenkabinet opbouw en Maan van het moment info

~

START 30 augustus 2021

Aanmelden kan vanaf vandaag! We starten gezamenlijk op 30 augustus het 13 weken online leefstijl-programma. Kosten 99,-

~

Aanmelden voor deze cursus kan eenvoudig door mij een mail te sturen: 

info@degroeneketel.nl

Na betaling ga ik je handmatig toevoegen aan de online leeromgeving. Dit kan even duren, maar nooit langer dan 24 uur. Je krijgt daarna automatisch een mail waarin je wordt gevraagd een wachtwoord aan te maken. Hierna heb je toegang tot de modules die vanaf 30 augustus, week voor week toegankelijk worden.