?

info@degroeneketel.nl

Natuurvoeding


Natuurvoeding:

Kruidenrondleiding in de Ommuurde Tuin: te Renkum met uitleg over de historie van de plek, over diverse kruiden en groenten, de geneeskracht, toepasbaarheid en voedingswaarde.
Incl. kruidenthee, kruidige koek , een kruidenwisje voor mee naar huis en een hand-out met informatie en recepten. Te boeken van april t/m oktober i.v.m. voldoende aanwezigheid en diversiteit van de kruiden.

Catering : ik kook biologisch en vegetarisch met zoveel mogelijk lokale producten én met een vleugje magie. Voor kleine groepen en zoveel mogelijk lokaal. Dat betekent omgeving Renkum en zeer directe omstreken. Catering wat verder weg? Mail of bel even voor de mogelijkheden.

Een uitgebreide picknick na een wandeling in het Renkums Beekdal of aansluitend aan een kruidenwandeling in de Ommuurde Tuin? Een feestje of een belangrijk moment in je leven waarbij de maaltijd aansluit op het thema? Ik kook graag met kleuren en afgestemd op de energie van de personen of het thema.  Mooie presentatie, door o.a. gebruik van eetbare bloemen, informatiekaartjes over de kruiden en zoveel mogelijk huisgemaakt.

Tarieven:

  • Kruidenwandeling in de Ommuurde Tuin 1,5 uur , €95,– excl btw. Leuk voor groepen, de prijs is een vaste prijs dus of je nu met 5 of 15 man/vrouw bent dat maakt niet uit maar wordt de prijs p.p. wel steeds aantrekkelijker.
  • Catering op maat , biologisch en vegetarisch. Lunch 12,50 p.p. excl btw. Diner 17,50 p.p excl btw. Uitgebreide picknick in het Renkums Beekdal 11,50 p.p excl btw
  • Afhaalmaaltijden , af te halen aan de swaenepol 11a in Renkum:  soep 3.5 , diner 7.5 , salade on the side 2.5 , toetje