Onze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd van lokale tuinders en producenten die dezelfde waarden van kwaliteit en duurzaamheid delen als wij.
Laat je verrassen en voeden door de diverse veelzijdigheid en creativiteit van de plantaardige ingrediënten die onze Aarde te bieden heeft.
Niet plantaardige opties in overleg. Altijd bio en lokaal.
Geniet van een kleurrijk banket dat de versheid van elk seizoen viert, met gerechten die de rijkdom van de natuurlijke oogst weerspiegelen.
Catering op maat
Weet je niet wat je moet kiezen?
de groene ketel Catering
Wat anderen zeggen

Landgoed Welna
“Het was een groot plezier om met De Groene Ketel te werken. Marieke’s creatieve benadering van verse, lokale producten en oog voor detail maakten ons diner een unieke ervaring. De gerechten bestonden ieder uit een combinatie van verrassende smaken, waarmee Marieke de veelzijdigheid van veganistisch eten liet zien. De samenwerking ging moeiteloos door de heldere communicatie en flexibiliteit die ze toonde. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst opnieuw samen te werken!”

“De catering van Marieke is meer dan alleen eten – het is pure magie op je bord. De kleurrijke ingrediënten vertellen hun eigen verhaal, met elk kruid zorgvuldig gekozen en afgestemd op wat nodig is. Er stroomt een diepe verbinding met haar priesteressenpad door elk gerecht heen. De liefde en zorg waarmee ze haar maaltijden bereidt, voel je in de voedingswaarde, de perfect gebalanceerde hoeveelheden en de energie die in elk detail zit. Het is eten dat voedt, niet alleen het lichaam, maar ook de ziel. Een unieke en verrijkende ervaring die haar gerechten een bijzondere meerwaarde geeft.”

“Marieke is een fantastische kok. In mijn sensueel belichaamd leiderschapstrainingen werken we veel met het beroeren van de zintuigen, zodat je lijf wakker wordt en je bekkenbewustzijn weer aangaat.Iets wat Marieke gelijk mee nam in haar gerechten. De kleur , de structuur, de variaties… Iedere dag van de retraite was weer pure verwennerij. Mijn deelnemers genoten zichtbaar van iedere hap én slok. Want ook de drankjes o.a. vlierbloesembubbels, golden milk en de kombucha waren bijzonder smaakvol. Daardoor hakten de pauze-momenten mijn training niet in stukken maar waren ze echt een verlengstuk van mijn lessen en ervaarden mijn deelnemers hoe ook eten een sensueel feestje kan zijn!”