Onze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd van lokale tuinders en producenten die dezelfde waarden van kwaliteit en duurzaamheid delen als wij.
Laat je verrassen en voeden door de diverse veelzijdigheid en creativiteit van de plantaardige ingrediënten die onze Aarde te bieden heeft. Plantaardig speelt bij ons de hoofdrol, maar we serveren ook lokaal en duurzaam vlees – met respect voor mens, dier en milieu.
Geniet van een kleurrijk banket dat de versheid van elk seizoen viert, met gerechten die de rijkdom van de natuurlijke oogst weerspiegelen.
Catering op maat
Weet je niet wat je moet kiezen?
de groene ketel Catering
Wat anderen zeggen

Landgoed Welna
“Het was een groot plezier om met De Groene Ketel te werken. Marieke’s creatieve benadering van verse, lokale producten en oog voor detail maakten ons diner een unieke ervaring. De gerechten bestonden ieder uit een combinatie van verrassende smaken, waarmee Marieke de veelzijdigheid van veganistisch eten liet zien. De samenwerking ging moeiteloos door de heldere communicatie en flexibiliteit die ze toonde. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst opnieuw samen te werken!”

“De catering van Marieke is meer dan alleen eten – het is pure magie op je bord. De kleurrijke ingrediënten vertellen hun eigen verhaal, met elk kruid zorgvuldig gekozen en afgestemd op wat nodig is. Er stroomt een diepe verbinding met haar priesteressenpad door elk gerecht heen. De liefde en zorg waarmee ze haar maaltijden bereidt, voel je in de voedingswaarde, de perfect gebalanceerde hoeveelheden en de energie die in elk detail zit. Het is eten dat voedt, niet alleen het lichaam, maar ook de ziel. Een unieke en verrijkende ervaring die haar gerechten een bijzondere meerwaarde geeft.”

“Voor mijn cursus Herbal Hormone Healing, die helemaal gaat over vrouwen in de overgang en hoe zij hun lijf kunnen ondersteunen met kruiden en voeding, zocht ik een cateraar die helemaal past bij mijn visie op voeding. Gezonde voeding betekent niet voor iedereen hetzelfde, mijn kijk hierop sluit naadloos aan bij hoe Marieke gezonde voeding ervaart en verwerkt. Twee weken voor de lesdag hebben Marieke en ik contact over de inhoud van de lesdag. Marieke stemt de catering helemaal af op het thema en de inhoud van de les. Zelfs de kruiden die die dag aan bod komen, verwerkt ze op magische wijze in de gerechten. Op de dag zelf genieten de vrouwen van alle heerlijk gerechten en gaan ze, mede door de lunch van Marieke, geïnspireerd naar huis. Ik ben erg blij met De Groene Ketel”





















