Uniek en smakelijk

Natuurlijke smaken, verse ingrediënten en een menu dat meebeweegt met de seizoenen – dat is waar De Groene Ketel om draait. Goed eten smaakt niet alleen goed, maar is ook goed voor de planeet en jouw welzijn.

Biologisch

Onze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd van lokale tuinders en producenten die dezelfde waarden van kwaliteit en duurzaamheid delen als wij.

Vegetarisch

Laat je verrassen en voeden door de diverse veelzijdigheid en creativiteit van de plantaardige ingrediënten die onze Aarde te bieden heeft.

Niet plantaardige opties in overleg. Altijd bio en lokaal.

Seizoen

Geniet van een kleurrijk banket dat de versheid van elk seizoen viert, met gerechten die de rijkdom van de natuurlijke oogst weerspiegelen.

Catering op maat

Snacks

zoet of hartig

Seitancijsjes, hartige of zoete muffins, tartelettes, plantaardige balletjes, springrolls.

Borrelplank

high tea

Prijs in overleg , neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!
  • Biologisch en lokaal
  • Vega e/o vegan

Populair

Lunch

Soep , salades, robuust brood met homemade beleg zoals HUMUS, heksenkaas of kruidenboter.

Lunchpakketjes of picknick

We maken alles zelf , zo duurzaam en verpakkingsvrij mogelijk

Lunchen kan op vele manieren. Mail of bel ons om dit samen af te stemmen.
  • Lunch in buffetstijl
  • Lunch aangepast in kleur en aankleding op het event/thema
  • Zakelijke lunch of teamuitje

Diner

Een culinair avontuur met smaakvolle gerechten, ideaal voor (buffet stijl) diners en feesten.

Maar ook fine dining en chefs aan huis

Voor vrijwel elk budget, het kan zo luxe of basic als je maar wilt
  • Fine dining  met amuse en luxe dessert
  • Diner op maat
  • Diner in buffet stijl

Weet je niet wat je moet kiezen?

Stuur een berichtje en laat ons je helpen

Maatwerk opties

Of u nu een intiem diner organiseert, een bedrijfsevenement plant of een bruiloft viert, onze biologische vegetarische seizoenscatering kan worden aangepast aan uw behoeften en voorkeuren.

de groene ketel Catering

Wat anderen zeggen

Rowan Stol
Landgoed Welna

“Het was een groot plezier om met De Groene Ketel te werken. Marieke’s creatieve benadering van verse, lokale producten en oog voor detail maakten ons diner een unieke ervaring. De gerechten bestonden ieder uit een combinatie van verrassende smaken, waarmee Marieke de veelzijdigheid van veganistisch eten liet zien. De samenwerking ging moeiteloos door de heldere communicatie en flexibiliteit die ze toonde. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst opnieuw samen te werken!”

Karin Persons, Moon Mystery School

“De catering van Marieke is meer dan alleen eten – het is pure magie op je bord. De kleurrijke ingrediënten vertellen hun eigen verhaal, met elk kruid zorgvuldig gekozen en afgestemd op wat nodig is. Er stroomt een diepe verbinding met haar priesteressenpad door elk gerecht heen. De liefde en zorg waarmee ze haar maaltijden bereidt, voel je in de voedingswaarde, de perfect gebalanceerde hoeveelheden en de energie die in elk detail zit. Het is eten dat voedt, niet alleen het lichaam, maar ook de ziel. Een unieke en verrijkende ervaring die haar gerechten een bijzondere meerwaarde geeft.”

Janneke Robers, Voluit Vrouw-Zijn

“Marieke is een fantastische kok. In mijn sensueel belichaamd leiderschapstrainingen werken we veel met het beroeren van de zintuigen, zodat je lijf wakker wordt en je bekkenbewustzijn weer aangaat.Iets wat Marieke gelijk mee nam in haar gerechten. De kleur , de structuur, de variaties… Iedere dag van de retraite was weer pure verwennerij. Mijn deelnemers genoten zichtbaar van iedere hap én slok. Want ook de drankjes o.a. vlierbloesembubbels, golden milk en de kombucha waren bijzonder smaakvol. Daardoor hakten de pauze-momenten mijn training niet in stukken maar waren ze echt een verlengstuk van mijn lessen en ervaarden mijn deelnemers hoe ook eten een sensueel feestje kan zijn!”