Uniek en smakelijk

Natuurlijke smaken, verse ingrediënten en een menu dat meebeweegt met de seizoenen – dat is waar De Groene Ketel om draait. Goed eten smaakt niet alleen goed, maar is ook goed voor de planeet en jouw welzijn.

Biologisch

Onze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd van lokale tuinders en producenten die dezelfde waarden van kwaliteit en duurzaamheid delen als wij.

Plantaardig in de hoofdrol

Laat je verrassen en voeden door de diverse veelzijdigheid en creativiteit van de plantaardige ingrediënten die onze Aarde te bieden heeft. Plantaardig speelt bij ons de hoofdrol, maar we serveren ook lokaal en duurzaam vlees – met respect voor mens, dier en milieu.

Seizoen

Geniet van een kleurrijk banket dat de versheid van elk seizoen viert, met gerechten die de rijkdom van de natuurlijke oogst weerspiegelen.

Catering op maat

Snacks

zoet of hartig

Seitancijsjes, hartige of zoete muffins, tartelettes, plantaardige balletjes, springrolls.

Borrelplank

high tea

Prijs in overleg , neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!
  • Biologisch en lokaal
  • Vega e/o vegan

Populair

Lunch

Soep , salades, robuust brood met homemade beleg zoals HUMUS, heksenkaas of kruidenboter.

Lunchpakketjes of picknick

We maken alles zelf , zo duurzaam en verpakkingsvrij mogelijk

Lunchen kan op vele manieren. Mail of bel ons om dit samen af te stemmen.
  • Lunch in buffetstijl
  • Lunch aangepast in kleur en aankleding op het event/thema
  • Zakelijke lunch of teamuitje

Diner

Een culinair avontuur met smaakvolle gerechten, ideaal voor (buffet stijl) diners en feesten.

Maar ook fine dining en chefs aan huis

Voor vrijwel elk budget, het kan zo luxe of basic als je maar wilt
  • Fine dining  met amuse en luxe dessert
  • Diner op maat
  • Diner in buffet stijl

Weet je niet wat je moet kiezen?

Stuur een berichtje en laat ons je helpen

Maatwerk opties

Of u nu een intiem diner organiseert, een bedrijfsevenement plant of een bruiloft viert, onze biologische seizoenscatering kan worden aangepast aan uw behoeften en voorkeuren.

de groene ketel Catering

Wat anderen zeggen

Rowan Stol
Landgoed Welna

“Het was een groot plezier om met De Groene Ketel te werken. Marieke’s creatieve benadering van verse, lokale producten en oog voor detail maakten ons diner een unieke ervaring. De gerechten bestonden ieder uit een combinatie van verrassende smaken, waarmee Marieke de veelzijdigheid van veganistisch eten liet zien. De samenwerking ging moeiteloos door de heldere communicatie en flexibiliteit die ze toonde. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst opnieuw samen te werken!”

Karin Persons, Moon Mystery School

“De catering van Marieke is meer dan alleen eten – het is pure magie op je bord. De kleurrijke ingrediënten vertellen hun eigen verhaal, met elk kruid zorgvuldig gekozen en afgestemd op wat nodig is. Er stroomt een diepe verbinding met haar priesteressenpad door elk gerecht heen. De liefde en zorg waarmee ze haar maaltijden bereidt, voel je in de voedingswaarde, de perfect gebalanceerde hoeveelheden en de energie die in elk detail zit. Het is eten dat voedt, niet alleen het lichaam, maar ook de ziel. Een unieke en verrijkende ervaring die haar gerechten een bijzondere meerwaarde geeft.”

Kim Bell, De Aardvrouw

“Voor mijn cursus Herbal Hormone Healing, die helemaal gaat over vrouwen in de overgang en hoe zij hun lijf kunnen ondersteunen met kruiden en voeding, zocht ik een cateraar die helemaal past bij mijn visie op voeding. Gezonde voeding betekent niet voor iedereen hetzelfde, mijn kijk hierop sluit naadloos aan bij hoe Marieke gezonde voeding ervaart en verwerkt. Twee weken voor de lesdag hebben Marieke en ik contact over de inhoud van de lesdag. Marieke stemt de catering helemaal af op het thema en de inhoud van de les. Zelfs de kruiden die die dag aan bod komen, verwerkt ze op magische wijze in de gerechten. Op de dag zelf genieten de vrouwen van alle heerlijk gerechten en gaan ze, mede door de lunch van Marieke, geïnspireerd naar huis. Ik ben erg blij met De Groene Ketel”