?

info@degroeneketel.nl

Welkom en het ontstaan van De Groene Ketel

Welkom op mijn nieuwe website én nieuwe bedrijf sinds 1 januari 2018! Wat een bijzondere tijd heb ik achter de rug. Alhoewel er al de nodige ideeën in de ketel borrelden had ik niet kunnen vermoeden dat ik nu al ‘De Groene Ketel’ ‘live’ zou hebben. Veel van wat ik hier op deze website aanbied bestond al in een bepaalde vorm of manier.

Zo lag de MaanMap al zeker anderhalf jaar op de plank , ben ik al jaren bezig met Tarot en werk ik ruim drie jaar in De Ommuurde Tuin. Mijn opleiding tot voedingsdeskundige had ik ergens in 2011 afgerond maar pas sinds ik ook écht fysiek tussen de groenten en kruiden werk kon ik die kennis ook echt toepassen én uitbreiden!

 

Kortom de ingrediënten waren al ruimschoots aanwezig , ze hadden alleen nog maar een Ketel nodig om te transformeren naar een meer tastbaar en zichtbaar gerecht!

In de afgelopen donkere wintertijd , de Samhain tijd, mocht alles even pruttelen … af en toe wat roeren en schouwen in de Ketel naar wat er ontstond. Soms wat ingrediënten toevoegen maar ook zeker soms wat afromen of kookwater afgieten.

Ik ben intens dankbaar voor de twee prachtige vuurplaatsen waar mijn Ketel een plek heeft om te kunnen  borrelen  : De Ommuurde Tuin en Maantijd.

Voor nu zeg ik: kijk lekker rond op mijn website en wil je meer informatie? Laat het weten via mail,telefoon, app, facebook of een tweet!

Last but not least: deze website heeft het daglicht kunnen zien dankzij Karin Persons van Maantijd waarvoor ik heel erg dankbaar ben en een hele diepe buiging maak.