?

info@degroeneketel.nl

Jaarcyclus: wijsheid van de seizoenen “Natuurlijke voeding voor lichaam en ziel”

Wil jij ook meer verbinding met de natuur en de seizoenen ervaren? Wil je ontdekken wat leven met de seizoenen voor jou kan betekenen? Wil je meer ontspanning? Wil je (kennis van) gezonde voeding in jouw leven integreren? Wil je een jaar lang je lichaam en ziel voeden met bos, buitenlucht, gezonde voeding en je meer verbonden voelen met je natuurlijke leefomgeving? Rustmomenten even helemaal voor jezelf in elk seizoen?

Dan is dit iets voor jou! Op een laagdrempelige en tegelijkertijd op een verdiepende manier maak je kennis met natuurbeleving, de seizoenen, gezonde voeding en kruiden.

Ook als je al meer weet over leven met de seizoenen zijn deze dagen een mooie gelegenheid om hier bewust bij stil te staan. Zie deze dagen als een cadeautje aan jezelf. Vier keer per jaar een dag voor jezelf. Er wordt vegetarisch en biologisch voor je gekookt. We dompelen ons onder in de schoonheid van de natuur buiten én binnenin ons en verbinden ons met het natuurlijke en cyclische leven.

Inclusief:
• 4 x een live seizoensbelevingsdag op mooie locaties zoals De Ommuurde Tuin , het Renkums Beekdal en het Oosterbeeks bos. Uiteraard zijn we zoveel mogelijk buiten maar bij slecht weer kunnen we ook heerlijk schuilen in de Rode Tent van Corrine.

• Wat je o.a. mag verwachten tijdens een seizoensbelevingsdag : een informatieve kruidenwandeling , Keltische bomenwandeling, wandeling en uitleg over biologische voeding in de Ommuurde Tuin (dit is een historische landgoedmoestuin) , rustmomenten met visualisaties en/of meditaties , elke seizoensbelevingsdag wordt er dagvers en biologisch voor je gekookt , samen delen van ervaringen en uitwisseling van informatie.

• Zeer uitgebreide hand-out per seizoen met tips, recepten en informatie over het seizoen, seizoensbeleving en de (Keltische) jaarfeesten. Hiermee kun je in de weken na de live dagen werken. En natuurlijk elk jaar weer te hergebruiken.

• Toegang tot een besloten facebookgroep waar we, geheel vrijblijvend, elkaar kunnen ontmoeten en onze natuurlijke ervaringen kunnen delen. Corrine en Marieke zullen hier zeer regelmatig inspirerende berichten en informatie over leven met de seizoenen in plaatsen.

Door wie?
Corrine Baard en Marieke van Amersfoort zijn je natuurgidsen!

Wij weven onze groene draden vanuit Verdandi’s web en de Groene ketel

Corrine: onder meer kruidengeneeskundige en ovaat op het druïdenpad
Marieke: natuurvoedingsadviseur, natuurbelevingscoach en ovaat op het druïdenpad.

www.verdandisweb.nl
www.degroenketel.nl

Wij delen graag onze jarenlange ervaring op het gebied van seizoenen, jaarfeesten, kruiden, en natuurvoeding met jullie.

Data in 2019: 22 februari, 10 mei, 13 september, 15 november. Tijden: 10.00-16.30 uur.
Prijs: € 340,- incl. BTW. (dagen zijn niet los te volgen. Betalen in 2 termijnen mogelijk.)
Aanmelden kan via info@degroeneketel.nl