?

info@degroeneketel.nl

Het jaar rond met Cerridwen, een Elementenreis.

“ Het jaar rond met Cerridwen, een Elementenreis.”

https://maantijd.nl/shop/jaar-rond-cerridwen-elementenreis/
49,- een jaarwiel lang inspiratie, kennis en transformatie!

Ik neem je graag mee op reis door de Elementen aan de hand van de Godin Cerridwen :

“Cerridwen is de drievoudige Keltische Godin van transformatie, inspiratie en kennis. Ze is vooral bekend door haar verhaal over Taliesin en de jacht door de elementen. Dit verhaal is belangrijk door de vele lagen en wijsheden die in dit verhaal verborgen zitten. Het bevat leringen over heilige dieren, de elementen en over de seizoenen. Het verhaal gaat over de dans van het leven, de circle of life , leven, dood en hergeboorte. Dat alles continu veranderd en beweegt.”

De jaartraining bestaat uit een afstemming op de vier elementen en de jaarfeesten waarbij Cerridwen een groene draad is door haar rol in het verhaal van Taliesin. Je kan deze training 4 keer per jaar starten. Een week voor; Beltane (1 mei), voor Lughnasadh (1 aug), voor Samhain (1 nov ) of Imbolc ( 1 februari).

Je reist twee jaarfeesten lang (3 maanden) met een element , de training bestaat o.a. uit oefeningen, visualisaties, rituelen, praktische informatie en tips. Deze training volg je stapsgewijs via een e-learning programma en je kan helemaal zelf bepalen welke oefeningen je wel/niet doet en volg hierbij vooral je eigen wijsheid en behoefte!

Wat brengt deze jaartraining je? Een jaar rond met Cerridwen, een Elementenreis geeft een verdieping aan jouw leven hier op de Aarde, je wordt uitgenodigd tot een (nog) diepere verbinding met de elementen, leert over hun krachten, eigenschappen en kwaliteiten waarbij Cerridwen je uitnodigt tot transformatie en je zal inspireren door Haar verhaal. Het jaarwiel draait oneindig en ook deze jaartraining kan je elk jaar weer opnieuw beleven, en steeds weer op een nieuwe laag mag je de Wijsheid van de elementen en de Godin, hier in de vorm van Cerridwen ontvangen.

Reis je mee? liefs Marieke

https://maantijd.nl/shop/jaar-rond-cerridwen-elementenreis/